×
FR
Bij schade: T 050 - 60 01 49 (7 op 7)

Historiek

Florent Jansen richtte in 1949 het zakenkantoor op. In eerste instantie werd de nadruk op de boekhouding gelegd. Gaandeweg werd de vraag naar bijkomende diensten steeds groter. Hierdoor werden de diensten uitgebreid naar een sociaal secretariaat, een spaarbank en de verzekeringen.
In 1987 richtte Cécile Jansen, dochter van Florent, een afzonderlijke vennootschap op die zich enkel en alleen bezighield met de complexe materie van verzekeringen. Het "verzekeringsburo Jansen" was geboren. Cécile bouwde de verzekeringsportefeuille door de jaren heen verder uit tot een gevestigde waarde.
In 2009 werd de fakkel doorgegeven aan Dirk Braems, zoon van Cécile. Het aanbod aan diensten wordt opnieuw fors uitgebreid. Naast de klassieke verzekeringen kan men nu bij verzekeringen Jansen ook terecht voor leningen, beleggingen en vastgoedadvies.

VOF verzekeringsburo Jansen (ondernemingsnummer BE 0445.935.724) - FSMA 018074A

Website: Projectweb.be - Assur Mifid gedragsregels - Privacy - Algemene Voorwaarden

Niet gevonden wat u zoekt?

Misschien kan ik u helpen? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top

Voor uw gebruikersgemak op deze site, gelieve een cookie te aanvaarden.